جنوب لبنان زیر حملات هوایی اسرائیل؛ نبطیه و وادی الحُجیر هدف قرار گرفتند ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد آسمان غرب عراق دوباره باز شد محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت

امیرعبداللهیان در بیروت: تا احقاق حقوق ملت فلسطین دستان مقاومت بر روی ماشه می‌ماند

امیرعبداللهیان در بیروت: تا احقاق حقوق ملت فلسطین دستان مقاومت بر روی ماشه می‌ماند وزیر امور خارجه در بدو ورود به بیروت با بیان اینکه ۶ هفته مقاومت قهرمانانه غزه اثبات کرد که زمان به نفع رژیم جعلی اسرائیل نخواهد بود، گفت: از رهبران مقاومت شنیده‌ایم که تا احقاق حقوق کامل ملت فلسطین، دستان مقاومت بر روی ماشه‌ها باقی خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنان بعدازظهر امروز (چهارشنبه) اول آذر ماه وارد بیروت شده، در بدو ورود ضمن ادای احترام به همه شهدای لبنان، فلسطین و شهدای خبرنگار از جمله دو شهید خبرنگار در جنوب لبنان، در اظهاراتی عنوان کرد: بدون تردید ۶ هفته مقاومت قهرمانانه غزه اثبات کرد که زمان به نفع رژیم جعلی اسرائیل نخواهد بود. ۶ هفته مقاومت غزه ثابت کرد که بازنده اصلی افکار عمومی جهان، آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل بوده‌اند.

 

امیرعبداللهیان که اواخر مهر ماه نیز در سفری به چهار کشور منطقه و در دومین مقصد این سفر (۲۱ و ۲۲ مهر ماه) به بیروت سفر و با مقامات لبنان و همچنین سید حسن نصرالله و رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی دیدار و گفت‌وگو کرده بود، امروز در جمع خبرنگاران در بیروت تصریح کرد: تردیدی وجود ندارد که آینده غزه و آینده فلسطین را تنها مردم فلسطین رقم خواهند زد.

 

وزیر خارجه بیان کرد: ما از رهبران مقاومت در منطقه شنیده‌ایم که تا احقاق حقوق کامل ملت فلسطین و تا به نتیجه رسیدن قطعی مقابله با اشغالگری در منطقه، دستان مقاومت بر روی ماشه‌ها باقی خواهد ماند.

 

پیش از این رسانه‌های لبنان از انجام این سفر خبر داده و اعلام کرده بودند که امیرعبداللهیان در سفر به بیروت ضمن دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنان قرار است با سید حسن‌ نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان هم دیدار و گفت‌وگو کند.

 

سفر امیرعبداللهیان به بیروت در آستانه اجرای آتش‌بس موقت در فلسطین صورت گرفته است. جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به مسؤولیت‌مان در قبال ملت صابر و مجاهد فلسطین و در راستای تقویت پایداری ساکنان قهرمان غزه ...به توافق آتش‌بس موقت انسانی ۴ روزه دست یافتیم.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی در تشریح سفرش به لبنان گفت: امروز در بیروت هستیم تا در رایزنی با مقامات عالی لبنان در خصوص چگونگی امنیت حداکثری منطقه و چگونگی احقاق حقوق فلسطین رایزنی و مشورت داشته باشیم.

 

پیش از اظهارات امیرعبداللهیان نیز «احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در بیروت ضمن قدردانی از حمایت‌های ایران از مقاومت، گفت که آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کردیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار